Для всіх шанувальників українського футболу, а також головної команди країни, з'явилися важливі новини. Уболівальникам нагадали, з ким саме доведеться зіграти національній збірній у 2021 році.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних телеканалів.

"Група D", скріншот: Instagram
"Група D", скріншот: Instagram

Казахстан - Україна 01.09
Україна - Франція 04.09
Чехія - Україна 08.09
Фінляндія - Україна 09.10
Україна - Боснія і Герцеговина 12.10
Україна - Болгарія 11.11
Боснія і Герцеговина - Україна 16.11

Календар матчів, скріншот: Instagram
Календар матчів, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Це ще не всі новини. Відомо, що збірна України з футболу вже в середу, 1 вересня, проведе перший матч під керівництвом нового наставника – Олександра Петракова. Перед ним стоїть завдання вивести команду на Чемпіонат світу в 2022 році.

Щоб вивести Україну на ЧС – 2022 у нього буде як мінімум п'ять матчів - по одній грі з Казахстаном, Францією і Фінляндією, а також два матчі проти Боснії і Герцеговини.

За словами експертів, перевагою України є те, що матч з Францією - домашній. Правда, перед тим важкий виїзд до Казахстану (далека дорога, поле зі штучним газоном).

Раніше повідомляли, Олена Зеленська вразила американців яскравим образом і модельними параметрами: хоч завтра на подіум.

Як повідомляв Знай.uа, "З Україною в серці...": олімпійський чемпіон проявив сталевий характер на зло Путіну.

Знай.uа писав, швидше тільки вітер: плавець Андрій Трусов приніс Україні олімпійське "золото" і світовий рекорд.