Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

1 вересня знаменитість і його дружина Вікторія поділилися радісними новинами - їх 6-річна донька Ліза, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі", пішла в перший клас.

Раніше зіркові батьки відзначали, що вибрали для малятка приватну школу, яка знаходиться недалеко від їхнього будинку. Так, дівчинка для своєї першої лінійки приміряла чорно-червону сукню в тартан і доповнила образ зачіскою із зібраним назад волоссям.

В руках Ліззі тримала масивний букет різнокольорових сухоцвітів лілового, блакитного, оранжевого і рожевого кольорів. Сам шоумен запропонував фанатам побажати доньці хороших оцінок.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ми стартанули, побажайте нам гарних оцінок )))
#крошкаlizi😘"

Фолловери не пройшли повз, залишили коментарі під постом і Наталія Могилевська, Юлія Саніна, Анна Буткевич: "о Боги. Це ж майбутній директор школи!!!", "Красуня!!!) нехай навчання буде в кайф!", "Наймодніша 😍", " Крихітка Лізі ❤️ вітаю) класних вчителів і однокласників! А оцінки то таке, головне знання і щоб не виникало бажання втікати з уроків😂".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність