У середу, 1 вересня, українці, після декількох тижнів підготовки, відзначають світле і важливе свято - День знань. Батьки вже радіють, що їхні дітлахи відправляться до школи або інших навчальних закладів - звичайно, щоб отримувати знання, а не звільнили житловий простір.

Популярні коміки не виняток, зірки студії "Квартал 95" Євген Кошовий і Юрій Ткач разом з дружинами повели своїх доньок вперше до першого класу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці студії "Квартал 95" в мережі Instagram.

Сім'я Кошових, фото: Instagram
Сім'я Кошових, фото: Instagram

Сім'я Ткачів, фото: Instagram
Сім'я Ткачів, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Наші красиві першокласники. Вітаємо родину Кошових, ткачів та всіх батьків, чиї діти сьогодні стали школярами!", - пишуть автори публікації.

Також варто нагадати нашим читачам, що як відомо, 1 вересня відзначається День знань. Школярі вже вирушили до навчального закладу, а експерти розповіли, що стало головним трендом одягу на свято.

Через поширення коронавірусної інфекції, батьків до школи, на лінійку пускати не будуть. Для цього у них повинен бути сертифікат про вакцинацію, або ж негативний результат тесту. Трендом цього року, як і практично завжди, стали вишиванки.

Раніше повідомляли, Юрій Ткач з "Кварталу 95" відірвався без дружини: вивалив і сміється.

Як повідомляв Знай.uа, українцю впарили гречку, що кишіла хробаками, але на цьому "сюрпризи" не закінчилися.

Знай.uа писав, дружина Юрія Ткача показала "сонну" підготовку доньки до школи: вся в тата.