Популярна українська співачка, акторка і секс-символка Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість вирішила креативно прорекламувати бренд постільної білизни, взявши участь у пікантній фотосесії.

Так, артистка позувала лише в облягаючому чорному негліже з глибоким декольте і тонкими бретелями, лежачи на широкому ліжку серед сірих простирадл і подушок. Зірка розпустила довге волосся і доповнила образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах, демонструючи струнку фігуру.

Виконавиця приймала різні пози, а також зазначила, що їй небайдуже "де і з ким спати".

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"...Вередуни-естети, яким небайдуже де і з ким спати, мене зрозуміють!

Не дякуйте)"

Фолловери не пройшли повз: "шикарна🔥 🔥 🔥 ви мені подобаєтеся, за свою природну красу.", "Тобі дуже до лиця цей колір😜❤️", " Фантастична красуня❤️❤️❤️", " не перестану захоплюватися Вами, Дарина🔥 🔥 🔥 😍", " Чарівна🔥 🔥 🔥", " просто принадність😘 😘 😘", "красивій дівчині нічого приховувати. 🔥".