За вікнами українців вже справжня осінь. Народний синоптик Наталка Діденко заявила, що перша осіння п'ятниця, 3 вересня, в Україні буде сонячна. За її словами антициклон з центром над Великобританією - такий впливовий, що визначатиме погоду завтра і в Україні. (Карта 1.)
Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталки Діденко в мережі Facebook.

Осінь, фото: pxhere
Осінь, фото: pxhere

"Практично повсюди 3-го вересня опадів не передбачається. Карта 2. Вдень в Україні буде багато сонця - якраз прийшла пора вигулювати нові світлі плащі, білі куртки, бежеві легкі пальто у поєднанні із загадковими темними окулярами.

Надходить коротка епоха елегантного одягу! Температура повітря вже не літня явно. Найближчої ночі передбачається +5+10 градусів, протягом дня завтра +14+19 градусів, на Півдні до +20+22 градусів.

Вітер дмухатиме з північного заходу, на Півночі, Сході, у Центрі та на Півдні України він ще втримається поривчастим, до сильного.
У Києві 3-го вересня буде сонячно, вітряно та прохолодно. Вночі +5+8 градусів, вдень +15+18 градусів.

Зараз надходить пора холодних помешкань, купіть у старших жінок у підземних переходах, на базарчиках, біля санаторних бюветів, у своєї сусідки нехитрі теплі шкарпетки. Вам - тепло й затишок, невелика інвестиція у добро та людяність, жінкам - хоч і дрібний, все ж заробіток, відчуття немарності праці їхньої. Теплої всім осені, хай там як викаблучуються стовпчики термометрів)", - пише Наталка Діденко.