Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, підкорюючи популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, де у Влада вже понад 227 тисяч фоловерів.

Так, артист показав, як креативно попрощався з літом 2021 і зустрів перші осінні дні. Шоумен їхав за кермом автомобіля, примірявши футболку-оверсайз яскраво-зеленого кольору і уважно стежачи за дорогою.

Хореограф розіграв забавну сценку, нібито наспівуючи хіт Софії Ротару "Вот и лето прошло". У якийсь момент Влад усвідомив, що літо дійсно пройшло і почав голосно кричати.

Варто відзначити, що зірка разом з дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном встигли насолодитися теплими днями - сім'я побувала в Карпатах, погостювали у батьків в Запоріжжі, підкорювали Грецію і релаксували в Одесі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"ПРОЙШЛО І ПРОЙШЛО 😾"

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися. Деякі шанувальники відзначили, що злякалися несподіваного гучного крику, інші ж не зрозуміли, що так сильно налякало Яму.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.