Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок.

Цього разу артистка опублікувала відеобекстейдж з виступу на грандіозному концерті на честь 30-річчя Незалежності України. Зірка позувала в гримерці після шоу, а підтримати маму прийшов її син, 12-річний Веніамін Огір, який тривалий час навчається в Англії.

Виконавиця не змогла приховати радості і навіть не стримала лайки - відповідне відео з'явилося на фан-акаунті Тіни _dan_tina. Кароль танцювала і співала навіть після концерту в НСК "Олімпійський", а Веня дивувався, чому так радіє найрідніша жінка. Примітно, що співачка з сином спілкуються і англійською, і російською, і українською мовами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Fucking day, бл*ха-маха!

Fucking day finished!

(Чортів день закінчився!) ",- кричить Тіна.

"Why you so happy?

(Чому ти така щаслива?) ",- дивується Веніамін

Фолловери не пройшли повз: "як там було" нудна мама біда в сім'ї"😂 😂 😂", "балувана" мама😂"," Тінка на куражі🔥 🔥 🔥 🔥 🔥"," а поруч Веніамін🙌❤️", "наздогнав по зросту маму.".

instagram.com/_dan_tina/