Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

19 серпня знаменитість і її чоловік Юрій Горбуов стали батьками другої спільної дитини, проте після пологів Катерина вирішила недовго затримуватися в декреті і вийшла на роботу вже через 5 днів.

Так, артистка виставила серію кадрів, інтригуючи черговим випуском проекту "Світське життя"- цього разу зірка і її команда побували на прем'єрі нового сезону шоу "Танці з зірками". Осадча приміряла розкішну чорну сукню з блискучою аплікацією, поділ якої був прикрашений пір'ям, демонструючи струнку фігуру після третіх пологів.

Сама ж телеведуча зізналася, що їй далеко до ідеальної форми, зате щаслива матуся швидко "влилася" в робочий процес.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Back to business.

Поки далеко до моєї ідеальної форми, але професійну форму тримати виходило краще :)

5 вересня ми розпочинаємо наш новий телевізійний сезон, ви давно питали нас про зручний час виходу, ми вас почули і тепер ми виходитимемо щонеділі о 18:30.

До зустрічі в ефірі"

Фолловери не пройшли повз: "матуся трьох дітей, дуже шикарна дівчина, приклад для всіх, форми ідеальні, клас", "Катерина, захоплююся вами 😍 не тільки як ведучою, але і як дружиною і мамою! Ви красуня у всіх сенсах цього слова 👏", "Квітнете, Катенька!", "Катя, Ви прекрасна!!!❤️".