Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих фото і відео, відправившись на захід у центрі Києва. Так, для презентації нового аромату парфуму артистка приміряла міні-сукню зеленого кольору з аплікацією, зібравши назад довге каштанове волосся і доповнивши образ акуратними золотими аксесуарами у вигляді сережок-кілець.

Зірка покрасувалася стрункою фігурою і довгими ногами, відпочиваючи в компанії друзів і сусідів - співака Дмитра Монатіка з дружиною Іриною, а також дизайнеркою ювелірних прикрас Валерією Гуземою.

Виконавиця зізналася, що в реальному житті вибирає зручні вбрання, в яких можна подорожувати, проте цього разу не змогла втриматися від жіночного образу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Моє життя - це вічні поїздки, тому помітити мене в чомусь жіночному можна вкрай рідко!

Сьогодні не змогла втриматися, щоб не зробити собі маленьке свято і вийти в сукні на презентацію нового аромату💚

Що ви вибираєте частіше: комфорт або💃 💃 💃?"

instagram.com/nadyadorofeeva/

instagram.com/nadyadorofeeva/

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.