Відома українська співачка, екссолістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість виставила кадр зі зйомок кліпу на пісню "Slava Bogu", яка вже встигла стати хітом. Так, артистка приміряла для ролика сукню блакитного кольору і босоніжки, а "фішкою" одного з образів стало довге лілове волосся.

Зірка не упустила можливості повідомити радісну новину - виявляється, її композиція зібрала 5 мільйонів переглядів на YouTube і 5 мільйонів прослуховувань на цифрових майданчиках.

Водночас виконавиця заінтригувала аудиторію і ліричними композиціями, під які можна буде трохи посумувати.

Варто відзначити, що дует "НеАнгели" оголосив про завершення існування ще в березні 2021 року. З того часу Слава Камінська і Вікторія Сміюха почали пробувати себе в сольній творчості.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"5 000 000 на YouTube!

І ще плюс 🍋 🍋 🍋 🍋 🍋 прослуховувань на цифрових майданчиках💔

Разом: 10 мільйонів у #SlavaBogu !!!

Не втомлюся дякувати @serejatkachenko за свій улюблений кліп🤣

Спасибі всім і кожному, хто слухає, дивиться, коментує і підтримує цей сольний корабель! Попереду ще багато веселощів, але і засумувати теж буде під що💥

ps. лірику замовляли? вже на підході))"

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.