Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив чорно-білий кадр, насолоджуючись першими осінніми днями. Так, артист приміряв футболку-оверсайз, широкі сонцезахисні окуляри і капелюх, загадково дивлячись вдалину.

Виконавець зізнався, що просто обожнює цей знімок, адже на ньому, на його думку, прекрасно абсолютно все - кольори, стиль Сергія і навіть його погляд.

Шоумен зазначив, що віра - найголовніше для нього і процитував слова дружини Сніжани Бабкіної - "Завтра у нас буде те, у що ми вірили сьогодні".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Симбіоз любові🖤

На цьому фото прекрасно все:

🖤ЧБ - для мене фото в чб відразу переходить в розряд "легендарних"

🖤Окуляри і капелюхи - моя любов. Я колекціоную окуляри, обожнюю капелюхи!

🖤Погляд вперед / вгору - це про віру.
Віра - найголовніше для мене!

Як каже моя @snezhana_babkina "Завтра у нас буде те, у що ми вірили сьогодні!!!"

Фолловери не пройшли повз публікацію: "бачити прекрасне, здавалося б у буденному, це неймовірно ❤️ можливо люди придумали кольори, так як не було фантазії, знайти "кольори" в ч/б...", "Точно ідеально🔥 🔥 🔥 🔥", " о, давайте за віру і надію з мріями!
👏👏👏🔥🔥🔥😍😍😍❤️❤️🙌🙌", "А ще напрямок, в який ти дивишся, повторюється лініями кута чб стріли сходів...".