Світлана Лобода показала, як виконує Наживо свій хіт Алло. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Світлана Лобода-одна з найбільш популярних українських співачок. Це може довести популярністю в соціальних мережах. У частотності, на її офіційній Instagram-сторінці близько 7,9 мільйона чоловік фоловерів, а на Фейсбук-групі - близько 451 тисяч.

16 липня 2021 року, співачка випустила черговий новий сингл під назвою "Allo" і відразу ж опублікувала відеокліп зі своїм новим хітом. Дівчина запропонувала включати пісню голосно-голосно у всіх місцях, де зручно її слухати і веселитися.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

4 серпня вона опублікувала відео з живим виконанням своєї пісні. Дівчина постала в компанії танцівниць. Лобода одяглася в жовтий костюм, який нагадує вбрання Уми Турман з "Вбити Білла". Вона заспівала свій хіт, який починається зі слів: "Танці ,алкоголь і вогнів пульс"

на моєму офіційному каналі YouTube. Прямо зараз! Перший виступ на сингл #Allo 🔥 🔥
, - повідомила вона.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину