Відомий вже не перший рік телеглядачам український кулінар і переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився у своєму Instagram новою публікацією. Цього разу Женя вирішив порадувати своїх глядачів і шанувальників рецептом алкогольного коктейлю "Сон Лесі Українки".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена Клопотенка в мережі Instagram.

Публікація Євгена Клопотенка, скріншот: Instagram
Публікація Євгена Клопотенка, скріншот: Instagram

"Сон Лесі Українки - це ром, настояний на білих грибах, вермут з печеними яблуками та трохи бітеру. Тиха й безкрайня має смак вишневого лікеру, тархуну й мескалю. Горілка на грейпфруті, йогуртовий лікер, сироп бузини - і ніжність не гасне.

Чесно, люблю наші коктейлі. Такі вони, ніби ми у келихи наливаємо казку. Так що у нас не тільки їжа про емоції і якісь глибинні речі. Коктейлі теж мають сенс. Тому сідайте на терасі, дивіться на осіннє сонце (доки його можна застати), пийте той самий Сон Лесі Українки (наприклад), втрачайте фокус від буденного і відчувайте щось дуже поетичне. То є насолода моментом.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

А в чому магія - питайте у шефа-бармена @sergey_gulaga. Я вам нічого більше не скажу. Прийдіть і зрозумієте. Але про місця питайте заздалегідь. Цьом.", - пише Євген Клопотенко.

Раніше повідомляли, скільки завидні женихи отримують за участь в "Холостяку": Златі Огнєвіч і Мішиній не снилося.

Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко зізнався, як Україна ледь не залишилася без геніального кулінара: "Тоді було пофіг".

Знай.uа писав, Євген Клопотенко розповів, як харчуватимуться школярі вже з 1 вересня: жодної ковбаси і сосисок, а хліба вдвічі менше.