Українка Ольга чотири роки тому пішла на фронт – була кухарем в зоні бойових дій на Донбасі. Про те, як війна змінила її життя, розповіли в проекті «бути молодим».

У травні 2017 року її розбудив потужний вибух, який зруйнував стіну її спальні. За ним пішов другий залп, який ледь не відправив дівчину на той світ. Ольга кликала на допомогу, її врятував товариш - він підхопив постраждалу на руки, відносив в безпечне місце, а потім відправив зі швидкою допомогою в лікарню.

Там їй довелося перенести кілька операцій, а найнеприємнішим відкриттям після виходу з наркозу виявився той факт, що лівої ноги у неї більше немає.

З того дня все пішло в житті зовсім інакше-реабілітації, операції, протез і спроби повернутися до норми.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Все це важко давалося дівчині, яка зі сльозами на очах проживала кожен новий день.

Тепер же Ольга навчилася жити з травмою: у неї двоє дітей, коханий чоловік і вона твердо впевнена в завтрашньому дні. Вона не вважає, що інвалідність стала для неї проблемою, яку не можна пережити.