Олена-Крістіна Лебідь здивувала шанувальників новим відео. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча програми "Аферисти в мережах" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 300 тисяч передплатників.

5 вересня Олена-Крістіна Лебідь опублікувала відео, де показала чим займається, відпочиваючи на човні. Дівчина продемонструвала свої стрункі ноги і почала робити ними рухи, які імітують поїздку на велосипеді.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коли переплутала педалі 😂 😂 😂
, - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Велика частина з них відзначили відмінну форму української телеведучої.

Знову на побаченні з поетом Валентином?)) "; "Ніжки просто відпад"; " я теж так можу)"; "🔥🔥🔥🔥👍🥰
, - повідомляють вони.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Олена-Христина Лебідь розповіла про дивні заняття з нареченим Павлом Розенком: "Бушує ураган". Олена-Христина Лебідь і Павло Розенко даремно часу не втрачають

Також "Знай.uа" писали, Олена-Христина Лебідь розсмішила витівкою на відпочинку: "Алло, кавун на дроті"

Нагадаємо, Олена-Христина Лебідь не витримала випробування вудкою Розенко і впала на землю: "Не спати..."