Павло Зібров показав фотографії спільного виступу з Анною Трінчер. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий народний артист України, співак і композитор Павло Зібров любить радувати своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram. У нього величезна армія шанувальників понад вісімдесят тисяч фоловерів. Вони намагаються коментувати кожен його пост.

Як відомо, Павло Зібров взяв участь у спільному виступі парку "Співоче поле" з українською співачкою Анною Трінчер. Остання назвала дану подію колаборацією року.

5 вересня народний артист опублікував серію фотографій зі спільного концерту з Анною Трінчер.

Анечка, дякую тобі за драйв, неймовірні емоції, свіжий погляд на все! @annatrincher_officialТи наповнена чудовою енергетикою, талановита, молода і завзята. Дякую за наш прекрасний дует🤩 Впевнений, ми з тобою запалимо всі танц майданчики нашою спільною роботою! Бджоли і метелики рулять💪🏼 Тільки вперед!
, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину