Євген Клопотенко показав і розповів, яким чином він робить скумбрію з беконом. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Instagram - на неї підписано 596 тисяч фоловерів.
5 вересня він показав, як готує в соціальній мережі дивну страву. Зірка "МастерШеф" приготував скумбрію з арахісом і беконом.
Чому б не запхати в скумбрію бекон? Подумав я, взяв бекон і запхав. Тому Євген Клопотенко-людина дії. Голосуйте за Євгена Клопотенка!, - повідомив він.
Також Євген Клопотенко зазначив, яким чином готувати дане вкрай незвичайне блюдо.
так ось. Ріжете бекон, змішуєте з арахісом і лимоном і начиняють тим рибу. Потім сіль, масло, знову лимон і запікайте. 180 градусів, 30 хвилин, - повідомив він.
Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство
Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.
Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину