Наталія Могилевська показала себе в компанії дієтолога Аніти Луценко. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Співачка є однією з найбільш популярних українських знаменитостей. Незважаючи на те, що Могилевська свою концертну діяльність не так активно, вона регулярно бере участь в різноманітних передачах. Також співачка активно веде свою Instagram-сторінку, на яку підписано 1,3 мільйона чоловік.

5 вересня жінка опублікувала спільну фотографію разом з відомим дієтологом. Вона нагадала історію з схудненням.

[quote author=""]людина, через яку я мало не залишилася лисою. Пам'ятаєте наш челендж з Анітою @anitasporty? Ми посперечалися, що якщо я не схудну, то поголюся налисо. Я рада, що у мене все вийшло. І ще більше рада, що зустріла Аніту в хорошій формі. Маю повне право похвалити себе за це досягнення, - повідомила Могилевська.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як відомо, на початку червня українська співачка і продюсер Наталія Могилевська вирішила худнути разом з тренеркою Анітою Луценко. Для цього співачка приєдналася до челленджу, за умовами якого потрібно скинути 4 кілограми. Причому умови були нелегкими. Адже, якщо їй це не вдасться, Наталя Могилевська погодилася поголитися на лисо.

Проте систематичний підхід, правильне харчування зробили свою справу і завдяки допомозі Аніти Луценко вона змогла подолати цей бар'єр.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину