Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Нещодавно знаменитість стала героїнею обкладинки українського глянцю "Viva", взявши участь у зворушливій фотосесії, ще будучи на останніх місяцях вагітності.

Так, артистка приміряла лише ніжно-блакитну сукню, оголивши животик і прикриваючи руками груди, а також дала відверте інтерв'ю вперше після пологів. Фотографом зйомки стала експертка шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк.

Варто відзначити, що 19 серпня Катерина народила третього сина. Разом з чоловіком Юрієм Горбуновим пара виховує 4-річного сина Івана, також у ведучої є 18-річний син Ілля від попереднього шлюбу з Олегом Поліщуком.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Ця вагітність промайнула дуже швидко, а малюк вирішив народився швидше за нове число @viva_ukraine_magazine ,але на обкладинці і всередині надзвичайні світлини @moi_sofism я запам’ятаю свій особливий стан через ці фотографії.

А В інтерв’ю відверто розповіла все, що ви хотіли дізнатися про до і після :)"