Настя Приходько показала себе в оригінальному образі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анастасія Приходько є однією з найвідоміших українських співачок. На її офіційний пост в соціальній мережі на даний момент підписано вісімдесят Дві тисячі чоловік, які досить активно лайкають і коментують її кожен пост.

Співачка публікує різні фотографії в соціальній мережі, а також ділиться своїми творчими планами і навіть спілкується з шанувальниками через сторіз.

6 вересня вона опублікувала в сторіз свій образ. Дівчина постала в шкіряній курточці, червоній кофті. Але найбільше уваги привертає макіяж співачки. Вона зробила підводку з блискіток.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Експерти назвали жіночий предмет, який брудніший навіть за унітаз: ви ніколи їх не чистите Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку
Показати ще

У підписі соціальної мережі вона запитала своїх фоловерів, чи подобається їм її образ. Бажаючим дається можливість вибрати два варіанти:" Супер "або"Ну таке".

Нагадаємл, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.