Ірина Горова показала спільну фотографію з сином. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Екс-дружина популярного українського репера Потапа Ірина Горова часто радує своїх шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. У цій соціальній мережі на неї підписано сто тридцять сімдесят тисяч чоловік.

6 вересня у її спільного з Потапом сина Андрія день народження-хлопцеві виповнюється тринадцять років. На честь цієї дати Ірина опублікувала спільний знімок, на якому обіймає її рідну людину. Вона зізналася у своїх почуттях до нього.

[quote author=""]13 років щастя!❤ ️ Люблю дуже. Будь щасливим і глибоким, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

У коментарях до посту можна помітити побажання не тільки звичайних фоловерів, а й знаменитостей типу надії Дорофєєвої. Більшість з них бажає хлопчикові щастя.

вітаю 🙌"; "Ірина, вітаю з іменинником"; "з днем варення Андрюху, бажаю вірних друзів і відданих подруг"; "Ух нічого собі хлопець вимахав, вже і Наташу обігнав 😍. Многая літа в міцному здоров'ї і радості! Мамі цвітіння і бути завжди поруч!
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, раніше Наташа Горова видала, як їй вдалося скинути вагу за короткий час

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Наташа Горова в міні-спідничці виконала головне бажання коханого

Також портал "Знай.иа" писав, що Наташа Горова вразила результатами схуднення, красуню не впізнати.