Відома українська співачка Ірина Федишин поділилася своєю думкою про українські дороги. Артистка розповіла, чому ця тема її так сильно хвилює, і чи змінюється щось.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно вона розповідає про своє життя, або ж публікує особисті та сімейні кадри. Щодня за нею стежить вже більше 393 тисяч користувачів.

Ірина Федишин цього разу поділилася знімками, які зробила на одній з доріг, і це не просто так. Вона заговорила про їх якість.

Це літо, на відміну від попереднього, артистка старанно працювала, і відповідно, через величезну кількість гастролей перебувала багато в дорозі. Вона навіть підрахувала кілометраж, і виявилося, що в автомобілі вона проїхала за весь час більше 35 тисяч кілометрів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак, не все так уже й погано, як очікувалося.

Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram

"Але що цікаво, я помітила, як наші дороги стають кращими. Багато з них на стадії великого ремонту, а багато вже реально стали європейськими. Це насправді дуже радує! Друзі, а що скажете ви? Чи помітили ви, як наші дороги змінюються? Яка ситуація у ваших регіонах?"- сказано в повідомленні під постом.

Ірина Федишин / фото : instagram.com/irynafedyshyn/
Ірина Федишин / фото : instagram.com/irynafedyshyn/

При цьому, цікавиться Ірина Федишин не просто так. Справа в тому, що вона збирається восени знову їхати в тур, якщо не введуть карантинні обмеження, тому хоче знати, що її чекає в дорозі.

Нагадаємо, що чоловік Федишин Віталій Човник показав найважливішу жінку у своєму житті, і це не Ірина.

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Федишин зібрала всю сім'ю заради грандіозної вечірки: "Спасибі всім!»

Також Знай.uа писав, що Ірина Федишин злетіла над Львовом в обіймах красеня: "Наше сонечко!".