Надя Дорофєєва вибрала черговий оригінальний образ. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Її популярність зробила дівчину справжньою блогеркою. Зокрема на її Тікток-сторінці близько 3 мільйонів чоловік, а на Instagram - 5 мільйонів фоловерів, які намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

7 вересня в сторіз українська знаменитість опублікувала пост, в якому сорочці в отруйних зеленим і чорному кольорі. На шиї у Наді Дорофєєвої можна побачити нашийник. Дівчина тримає перед собою айфон і дуріє на камеру, висунувши язик.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поки незрозуміло, з якої причини Українська знаменитість вирішила опублікувати саме таку фотографію. Одягнена вона досить нетипово, так що цілком можливо даний наряд можна буде побачити в новому кліпі або на концерті.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину