Потап показав кумедне відео в гримерці з Євгеном Кошовим. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя. На його офіційну сторінку підписано 1,9 мільйона осіб, які є досить активними користувачами. Вони лайкають кожен його пост і пишуть різні коментарі.

8 вересня український продюсер опублікував відео в сторіз своєї соціальної мережі. На ньому Потап сидить у гримерці разом з українським коміком Євгеном Кошовим. Одягнені вони в однаковий одяг, ймовірно, для номера "95 кварталу".

"Ти мене тут похвалил", - каже людина, яка не потрапила в кадр, Євгену Кошовому. Комік відповідає, що це робив не тільки він. Потім він повертається в камеру до Потапа і робить здивоване обличчя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вечірній квартал", - співає уривок зі знаменитої пісні український репер.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину