Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася пікантним кадром з фітнес-клубу, рекламуючи власний бренд одягу на собі.

Так, красуня приміряла білосніжні облягаючі лосини з ніжно-рожевими вставками, а також міні-топ з глибоким декольте, грайливо закинувши ногу на стійку з гантелями. Дівчина доповнила образ макіяжем з акцентом на очах, а довге каштанове волосся заплела у дві косички.

При цьому Ана не упустила можливості покрасуватися пишними сідницями, які, як стверджує сама зірка, є результатом лише її наполегливих тренувань і правильного харчування.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У моделі понад 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.