Емілі Ратаковскі показала образ в оригінальній сукні. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярна американська модель Емілі Ратаковскі любить радувати фоловерів всілякими гарячими знімками з різних фотосесій на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 27 мільйонів чоловік.

Навесні дівчина народила первістка для кіноактора Себастьяна Беар-Маккларда, з цієї причини не могла брати участь у своїй роботі. Дитину вона назвала на честь свого батька. Після цього вона публікує знімки в соціальній мережі, демонструє свою ідеальну фігуру після пологів.

10 вересня дівчина опублікувала знімок у червоній сукні. Наряд Емілі Ратаковскі оголює її плоский животик і плечі. Дівчина показала свої невеликі і пружні груди.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вчора ввечері
, - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати знімок. Більшість з них відзначили красу моделі.

Королева"; "я просто люблю тебе"; "мати"; " відмінна картинка
, - повідомляють вони.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна Ратаковскі показала найінтимніші частини тіла: навіть рукою не прикрила

Знай.ua писав, Емілі Ратаковскі показала свій вагітний животик: "Всі сміються..."