Перший місяць осені - вдалий час, щоб приготуватися до стильного і красивого прохолодного періоду. Якщо у тебе є думки що брати: довге пальто або коротку курточку, то для тебе у нас є прекрасні новини. Експерти зі світу моди допоможуть обрати актуальный верхній одяг на осінь 2021 року.

Про це стало відомо завдяки новій статті "Нового каналу".

Тренди осені 2021, фото: Pinterest
Тренди осені 2021, фото: Pinterest

Зручність і самовираження - головні тенденції, до яких варто прислухатися. Одяг повинен бути таким, щоб все встигати і стильно виглядати. Так що в цьому сезоні модно все: від вуличного спортивного стилю, до класичного.

Тренди осені 2021, фото: Pinterest
Тренди осені 2021, фото: Pinterest

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

У моді будуть такі образи і деталі: образи в стилі 80-х; колір металік; принти (клітка різного розміру, квіти, горошок, смужки); тваринне забарвлення; ковбойський стиль; вишивка та аплікації. Модні кольори пастельні тони цієї осені - це кохання. Спокійні відтінки яскравих кольорів додадуть свіжості твоєму образу.

Сміливо купуй вироби лілового, кремового, блакитного кольорів. Якщо ж говорити про яскраві відтінки — не обходь жовті куртки і пальто, укорочені шуби рожевого або бірюзового кольорів. Особливо популярними стануть насичено-синій і бордо.

Якщо в твоїй шафі висить куртка кольору металік з минулих сезонів - сміливо носи її! Адже металік знову на піку популярності. Також в образ можна включати куртки з вельвету, велюру, замші. Бомбери краще брати класичного крою з блискавкою, гумками внизу і на манжетах. Залишається популярною шкіряна куртка, яка добре поєднується з різними луками.

Тренди осені 2021, фото: Pinterest
Тренди осені 2021, фото: Pinterest

Пальто - вид верхнього одягу, який підкреслить твою жіночність. І однозначні його плюси: можна носити як з кросівками, так і з каблуками. Навіть якщо пальто вільного крою, то підкреслити жіночний силует моделі допоможуть пояс і ремені.

Ну і супер тренди цієї осені:

1. Пальто в стилі мілітарі - прямий крій, відкладний комір, грубуваті темні відтінки від брудно-зеленого, темно-синього до сірого. З декору можуть бути використані металеві великі гудзики, пояс.

2. Довге пальто з лакованої шкіри яскравих відтінків: бордо, рожеві, жовті, сині.

3. Пальто з хижими кольорами.

4. Teddy coat - це поєднання шуби і пальто, виготовлене з плюшу, його носять по фігурі або оверсайз....

Перша половина осені зазвичай проходить з теплою погодою і без морозів. Тому і в цьому сезоні тобі не обійтися без таких модних речей, як: парки, шкіряні куртки і косухи. Тут ти можеш вибрати варіант на свій смак: класичні чорні, укорочені, подовжені, байкерські з грубої шкіри, коричневі, з великим коміром, який можна використовувати замість шарфа.

Раніше повідомляли, адаптація дитини до школи: 7 порад для батьків про режим дня після канікул.

Як повідомляв Знай.uа, це тренд, який охопив всі річки і навіть ставки України — Зозуля про вейксерфінг.

Знай.uа писав, Андре Тан розповів, що буде модно восени і взимку: сукні, як у Кардашьян і косинка замість шапки.