Навіть хвилинки без скандалів на українському телебаченні немає. Так, просто з третього випуску грандіозного шоу "Співають всі" на каналі "Україна" прилетіли спекотні новини. Тут скандал розгорівся між співачкою Анастасією Приходько і блогером Олегом Машуковським. Хлопця дуже зачепило те, що артистка нібито образила тих, хто веде блог і знімає відео в TikTok.

Машуковський обурився різкими висловлюваннями виконавиці і почав сперечатися з нею. Про це стало відомо завдяки запису ефіру шоу "Співають всі".

Олег Машуковский, фото: Instagram
Олег Машуковский, фото: Instagram

"Я стою тут, серед таки же зірок, як і ти. Шо ти ригаєш...", - заявив різко хлопець.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

У третьому випуску проекту на сцену вийшла 18-річна Карина, яка є блогером і записує вокальні ролики в TikTok. Її виступ журі оцінили в 79 балів зі 100. Після цього Анастасія Приходько вирішила прокоментувати виступ дівчини. Вона заявила, що їй не сподобалося те, що Карина нібито похизувалася роботою блогера.

Карина, скріншот: YouTube
Карина, скріншот: YouTube

Співачка вважає, що блогер – це не професія, і почала ставити каверзні питання учасниці шоу. Своїми висловлюваннями Приходько обурила Машуковського. Він заявив, що артистці потрібно "злізти з пальми" і став на захист 18-річної Карини.

Крім того, в скандал втрутилася співачка Оля Полякова. Вона розповіла, що її 16-річна донька Маша також знімає відео в TikTok і тому не бачить в цьому нічого поганого. Таким чином виконавиця втихомирила Машуковського і Приходько.

Раніше повідомляли, Наталія Могилевська пожинає плоди скандалу з Олею Поляковою: "Потрібні сталеві яйця і бомбоукриття".

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil після образ Олі Полякою вилізла на дах висотки: ось що робить з людьми шоу-бізнес.

Знай.uа писав, грядки, Діснейленд і злі сусіди: як живе молода мама Гайтана біля колишнього будинку Зеленського.