Микола Басков вшанував пам'ять власного батька під час його сімдесятиріччя. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Російський оперний і естрадний співак, а також актор, продюсер і телеведучий Микола Басков має величезну кількість шанувальників. Зокрема, тільки на його офіційну Instagram-сторінку підписано 4,2 мільйона фоловерів, з якими він ділиться фрагментами свого особистого життя, творчості, роботи. Шанувальники лайкають і коментують кожен його пост.

10 вересня Микола Басков опублікував фотографію з могили його батька Віктора Баскова. Полковник пішов з життя два роки тому у віці 68 років. Сьогодні Віктор Володимирович відзначав би круглу дату, про що повідомив його син.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

[quote author=""Мій гаряче улюблений Тато , сьогодні тобі було б 70 років ☺ ти назавжди в наших серцях з мамою і всіх тих, хто тебе знав і пам'ятає ❤️[/quote], - повідомив співак.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину