Ані Лорак показала себе в чоловічому стилі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами. У дівчини сім мільйонів передплатників, які активно коментують і лайкають її пости. Також жінка намагається спілкуватися зі своїми шанувальниками через сторіз.

13 Вересня Ані Лорак опублікувала відеозапис, на якій постала в толстовці і бейсболці майже без макіяжу. Даний лук дуже нетиповий для Кароліни, яка має дуже жіночний образ.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Свій пост вона підписала фразою: "Посміхнися!". Спочатку вона серйозно дивиться в камеру, а потім посміхається, демонструючи свої прекрасні і рівні зуби.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.