Олег Винник привітав місто в Київській області. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак і улюбленець тисяч жінок Олег Винник регулярно змушує серця своїх прихильниць битися сильніше, викладаючи подробиці свого життя і творчість. На його офіційній сторінці в соціальній мережі дев'ятсот шістдесят чотири тисячі фоловерів, які постійно лайкають і коментують його пости.

12 вересня в місті Буча пройшло свято День міста. На честь цього туди приїхав відомий виконавець пісень. Він опублікував відео з концерту.

[quote author=""]Минулими вихідними привітали бучу з 120-річчям! Нехай ваші серця горять як ці запалені вогники, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На відеозаписі український співак стоїть перед натовпом і говорить теплі слова привітань.

Я, як правило, приходжу на день народження, коли соточка. Ну в Бучу я приїхав на двадцять років пізніше
, - іронізує він.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину