Настя Каменських показала кумедний танець в мужсокм брючному костюмі і нарвалася на критику. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських дуже активна в соціальній мережі. На даний момент на її Instagram підписано 5,3 мільйона осіб, а Тік-Ток - близько двох мільйонів фоловерів, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

13 вересня вона опублікувала відеозапис, на якому танцює в якомусь приміщенні. Дівчина одягла строгий брючний костюм і зробила кілька кумедних рухів.

@nkofficial

😜😎

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
♬ Get Into It (Yuh) - Doja Cat

Тим не менш, багато хто з користувачів соціальної мережі не оцінили гумор і піддали Каменських критиці.

Вже постаріла"; "знову мову нікуди подіти"; "Корсет потрібен, талія загубилася"; "друге ім'я безглуздість"; "Очуменная"; "схожа на Каменську"; " вагітна?"
, " повідомляють вони.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину