Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", екстелеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно знаменитість взяла участь у свіжій фотосесії, примірявши досить пікантний образ. Так, артистка з'явилася перед камерою лише в напівпрозорому білосніжному боді з довгим рукавом і чорному бюстгальтері, доповнивши вбрання макіяжем з акцентом на очах, зібравши довге світле волосся у високий пучок.

Зірка приймала різні пози, сидячи на підлозі і красуючись стрункою фігурою, над якою наполегливо працює завдяки тренуванням в домашньому фітнес-залі і правильному харчуванню: Тіна повністю відмовилася від алкоголю і солодкого.

Водночас виконавиця заінтригувала аудиторію рядками під постом, імовірно, з майбутньої композиції.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"плевать, что унесло, главное - в унисон.

прижимай меня еще сильнее к себе"

Фолловери не пройшли повз: "Гра: Збери текст пісні, як пазл з постів. Оголошується відкритою😂❤️", " це що нова пісня🔥", " Ну хороші ж Новини?Хороші😍 🔥 🔥", " ось той кадр,де видно красиве тіло і немає ні краплі вульгарності ....так мало хто може побачити кадр! Захоплююся👏 👏 👏", " воу, Воу,легше❤️🔥❤️🔥❤️🔥🔞🔞🔞".