Злата Огневіч опублікувала фотографію з нового проекту. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огневіч є однією з найбільш популярних українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю.

Про популярність говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб.

Також дівчина є головною героїнею в новому шоу" Холостячка", яке можна побачити вже цієї осені.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Незважаючи на це, вона також вирішила взяти участь у зйомках серіалу Кава з кардамоном. Зокрема, як повідомляє Instagram-сторінка проекту, Огневіч записала сингл" Що б там не стало " для серіалу і навіть записала кліп.

На своїй офіційній сторінці Огневіч опублікувала пост, в якому похвалила серіал.

[quote author=""]Коли я побачила кадри чорнового монтажу серіалу" Кава з кардамоном " @cardamon_movie, я була в цілковитому захваті!!! Неймовірно красива картинка, романтика, любов, драма, Нестримні почуття і безліч емоцій в одній сцені🔥 у головній героїні - Ганні - є те, що мені відгукнулося - вона не боїться робити вибір серцем. І, звичайно ж, відразу захотілося стати частиною цієї сміливої історії, - повідомила вона.

Нагадаємо, раніше Наташа Горова видала, як їй вдалося скинути вагу за короткий час.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Богдан пішла війною на Юлю "зайчика" після фальшивого весілля: "Говорила, що Міша сумний зі мною". Анна Богдан взялася за Юлю "зайчика" після її "весілля"

Також "Знай.ua" писав, Анна Богдан проміняла Михайла Заливако на двох інших чоловіків: "дуже важливі для мене". Ганна Богдан заінтригувала планами