Не так давно, на телеканалі 1+1 стартував новий сезон популярного шоу "Маскарад". Там оновили не тільки склад журі та учасників, а й костюми. Нові персонажі вже встигли здивувати глядачів.

Офіційний акаунт шоу в соціальній мережі Instagram опублікував новий пост, де познайомили глядачів з новим персонажем-загадковим Арлекіно.

Прем'єра відбудеться вже в суботу, 18 вересня, і глядачі зможуть насолодитися масштабним шоу.

Головною деталлю образу Арлекіно став зліпок з обличчя Джокера. Голова персонажа буде прикрашена дзвіночками, що надає костюму особливості.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Костюм складається з комбінезона, зшитого з різнокольорових клаптиків дорогих тканин червоного, чорного і золотого кольору. Окрасою образу став червоний оксамитовий піджак з блискучими каменями" - йдеться в повідомленні.

Це один з персонажів Дель арте. Добродушний, безпосереднім, досить часто закохується і часто потрапляє в незручні ситуації.

Тепер глядачам і зірковим експертам потрібно буде визначити, хто ховається за казковим образом героя. Чи зможе знаменитість приховати свою особистість і дійти до фіналу.

Не можна не відзначити, що переможцем першого сезону стала команда Потапа, у складі якої була Наталія Могилевська та Юрій Ткач. Саме вони допомагали розгадати більшість персонажів під масками.

Нагадаємо, безсоромна екс-віагрянка Джанабаєва навчила українок, чим обмазувати обличчя: "Пробувати"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "школи" одягла мереживну білизну і спокушає чоловіків: "Якщо вам потрібен ідеальний...."

Знай.ua писав, сказала матірне слово в прямому ефірі: Оксана Гутцайт - про свій факап.