Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно знаменитість зворушливо привітала з днем народження модний глянець "Elle", показавши кілька обкладинок зі своєю участю.

Так, артистка позувала в 2015 році напівоголеною, накинувши на плечі лише масивну яскраво-червону шубу, а в 2017 - з новонародженим сином Іваном на руках, показавши, як годує його грудьми. Зірка зізналася, що для фотосесії в 2015 році намагалася якомога швидше схуднути, щоб бути в своїй ідеальній модельній формі.

Варто відзначити, що 19 серпня у Каті і її чоловіка, продюсера Юрія Горбунова народився син, ім'я якого пара поки не розголошує. Осадча стала мамою втретє, а її коханий - удруге.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"На фото не молодший син, хоча зараз і годую, тому світлина актуальна 😅

Вчора журнал Elle відсвяткував двадцяту річницю і дав привід згадати свої зйомки.

Дві дуже різні обкладинки, одна про материнство, друга про кар’єру і цілі.

Пам’ятаю, як для першої обкладинки я несамовито худла, щоб увійти в свою ідеальну модельну форму :)"

instagram.com/kosadcha/

instagram.com/kosadcha/