Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість анонсував вихід нового випуску шоу в суботу на телеканалі "1+1", обіцяючи розповісти про місто Кветта, Белуджистан, з шалено смачним м'ясом, кочівників в пустелі Тар, які подорожують слідом за верблюдами, перевозячи на віслюках свої ліжка і ковдри.

Так, артист зізнався, що кочівники хоч і були дуже доброзичливими вдень, вночі все-таки вирішили пограбувати Дмитра і оператора Олександра.

На допомогу поспішила пакистанська армія, яка супроводжувала групу - ті допомогли залагодити конфлікт і безпечно виїхати. Шоумену навіть не дозволили їхати на мотоциклі, закинувши транспорт в кузов пікапа.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Завтра, в суботу, о 18-30 на 1+1.

Новий випуск.

Неймовірне місто Кветта, Белуджистан.

Смачніше м'яса я не їв ніде))

А ще кочівники в пустелі Тар, у яких в принципі немає будинку, які все життя перевозять по пісках свої ліжка і ковдри на возах, запряжених віслюками. Це і є їх пересувні будинки.

Кочують слідом за верблюдами. Господарям верблюдів ці люди приносять мільйони доларів. Самі ж живуть дуже скромно.

Вдень - неймовірно гостинний народ. Але вночі нас чомусь вирішили пограбувати))

Спасибі пакистанській армії, яка нас супроводжувала - допомогли залагодити конфлікт і безпечно виїхати по нічній пустелі.

Мені навіть не дозволили їхати на мотоциклі - все сталося миттєво, мотоцикл швидко закинули в кузов пікапа і втекли."