Стюардеса поскаржилася на нахабних пасажирів, які не вміють себе вести в літаку. Відповідне відео вона опублікувала в соцмережі "ТікТок".

"Це я, йду на роботу, знаючи, що у мене сьогодні 215 пасажирів, з яких половина будуть знімати маску; один, який нап'ється і буде грубіянити; шестеро будуть незадоволені, що сидять біля туалету; ті, хто почав відбивати свій All-inclusive ще в аеропорту; яжемать, яка буде міняти памперс в салоні», - розповіла вона. Судячи з форми, дівчина працює в МАУ.

"Антикоподібні горішки - і сидиш весь рейс без маски, а стюардесам, які задовбують людей масками, в пеклі приготований окремий котел», - пише «особливо розумний» пасажир під відео.

@irinaradyk

#яжемать #идунаработу #пассажиры #allinclusive #чартер #отпуск #самолёт #стюардесса #рек

♬ оригинальный звук - DROBA

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Тоді туди ж і пасажирів, які пишуть скарги на екіпаж. Що екіпаж не стежить і не робить зауваження за маски пасажирам, які сидять без масок», - відповідає на це Стюардеса.

"Уті бозе, бедняшечка ... піди в МВС попрацюй або в держпослуг, і зрозумій, що таке справжнє хамство. Які всі тепличні стали...", "Можна забронювати роль того, хто забухає, за окрему плату?", - з сарказмом відзначають інші коментатори.

Нагадавши, Рада замовила на 4 млн м'ясних делікатесів, тонни овочів і" сканування " осіб

Як повідомляв Знай.uа, пасажири налякали жалюгідним станом зупинок, обривки металу ось-ось заваляться: "Позорище"

Також портал Знай.uа писав, що курортний сезон триває: в Україну за "сонечком" кинулися поляки і французи