Головна героїня серіалу "Моя улюблена Страшко", що стартував на телеканалі "1+1" з 30 серпня, Настя Глушко, яку зіграла актриса Ірина Поплавська, поділилася новою публікацією в соцмережі Instagram.

Серіал є українською адаптацією всесвітньо відомого Колумбійського проекту "Betty la fea", який з успіхом перезняли в багатьох країнах, додавши свій власний колорит.

Цього разу Настя Глушко в сторіс поскаржилася, що не може знайти плавки від купальника.

«Красыва трусэлями. Ситуація: не можу знайти труси від купальника», - пише вона під відео.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Не Єгипет, а якийсь Балі ... або якесь, Як правильно?",- поцікавилася вона у шанувальників.

У неї також запитали, чи не боїться вона залишитися в образі «страшко» В очах кінематографа в майбутньому.

"Мене відвідували такі думки, і іноді досі відвідують, але... я вірю, що так не повинно бути. Завдяки своїм якимось внутрішнім ресурсам, я не знаю... але залишитися в цьому образі – тільки моїх рук справа», - впевнена вона.

Крім того, дівчина додала, що телевізор дивиться тільки вдома, в Одесі.

Улюбленим актором вона назвала Олександра Соколова, який зіграв Макса Бондаренка, зізналася, що поняття не має, чи буде зніматися другий сезон серіалу.

Нагадаємо, як виглядає зірка "моя улюблена Страшко" Поплавська без окулярів і брекетів: "Хотілося б зіграти наркоманку". На Youtube є відео з Іриною Поплавською без гриму

Як повідомляв портал " Знай.ua", зірка серіалу "Моя улюблена Страшко" розповіла, на що пішла заради ролі: "Найкомфортніший момент". Українська Катя Пушкарьова зізналася, як їй змінювали зовнішність.

Також " Знай.ua " писав, що "Моя улюблена Страшко" вийшов на екрани і здивував глядачів: нічого спільного з" Не родись красивою " і Катею Пушкарьовою. Як виглядають знайомі герої в "Моя улюблена Страшко"