Популярний український співак Олег Винник розповів Володимиру Дантесу, як святкував свій день народження та чи бував на нудистському пляжі.

Питання Олегу Виннику у програмі "Світське життя" ставив популярний співак та чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес, який замінив у випуску Катерину Осадчу.

Як розповів Олег Винник свій день народження він зустрів у колі найближчих у Німеччині. Проте відпочивати довго йому не дали, адже з самісінького ранку артиста розбудили телефонним дзвінком.

Олег Винник додав, що не важливо де святкувати: чи вдома за столом, чи на Мальдівах, наприклад. Набагато важливіше у цей день інше - позитивні емоції.

Олег Винник і Володимир Дантес, кадр з відео
Олег Винник і Володимир Дантес, кадр з відео

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Артист також зізнався, що давно не відпочивав. Востаннє він був у відпустці більш ніж півтора року тому - ще до пандемії коронавірусу.

А на запитання Володимира Дантеса, чи відвідував він нудистські пляжі, яких у Німеччині багато, Олег Винник розповів кумедну історію, яка з ним трапилася.

Якось друг артиста запропонував тому випити пива, а після цього піти скупатися. Однак випадково чоловіки потрапили на нудистський пляж. Коли зрозуміли це, то просто тихенько покинули це місце із жартом: "Що було б якби хтось побачив Винника на цьому пляжі?".

Нагадаємо, Оля Полякова зізналася у любові до Олега Винника: "Разом робимо дитину". Оля Полякова заінтригувала стосунками з Олегом Винником

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олег Винник показав головну "приманку" для вовчиць: ніхто не встоїть. Олег Винник зізнався, що найголовніше перед будь-якими зйомками

Також "Знай.ua" писав, актор з серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк зізнався, навіщо відрощує волосся: "З армії або бандос". Тарас Цимбалюк зізнався, навіщо відрощує волосся