Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук розповіла про важливу подію в їхньому з дружиною житті. У пари з'явився новий будинок, який на етапі будівництва.

Новий пост вона опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він публікує кадри з роботи, або ж сімейні знімки. Не так давно він одружився вдруге, тому фоток з дружиною стало набагато більше. Щодня за ним стежить понад півмільйона користувачів.

Цього разу він поділився новим фото з дружиною на ім'я Христина. Зробили вони його в незвичайному місці, а на тлі їх майбутнього будинку. Він триває будуватися, і зовсім скоро вони туди переїдуть.

"У НАС буде будинок 🏠 так, така довгоочікувана для нас новина🤗 у Остапчуків буде своє сімейне гніздечко, юхууу🥰" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Будинок на два поверхи, і досить великий. Є ймовірність, що найближчим часом вони планують завести дитину, так як зізнавалися, що вони думали про це.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про це новини:

"Питання усиновлення стає все актуальнішим 😂❤️";

"Вітати 🥳";

"Привітання🥂 🥂 🥂 це міць🚀 🚀 🚀";

"👏👏👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥";

"Якось пофіг";

"Будинок Це 👍, а хто власник будинку буде? думаю нотаріус повинна зробити в свою сторону, а то раптом чого ще й 🏠 ділити.";

"Це вже готовий?";

"Урааа❤️щастя вам у вашому новому будинку".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, Володимир Остапчук знявся в серіалі "Люся Інтерн" з Риммою Зюбіною

Як повідомляв портал Знай.ua, двічі одружений Володимир Остапчук показав улюблену позу

Також Знай.ua писав, дружина Володимира Остапчука звабила чоловіка перед вихідними