Катя Осадча показала домашній затишок разом з Юрієм Горбуновим. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1".

Дружина шоумена і ведучого Юрія Горбунова, яка народила від нього другу дитину, часто радує аудиторію цікавими публікаціями в своєму Instagram. На її соціальну мережу підписано 1,7 мільйона чоловік, які намагаються коментувати кожен її пост.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

22 вересня жінка опублікувала фотографію в сторіз соціальної мережі Instagram. Дівчина притулилася до свого улюбленого чоловіка Юрія Горбунова. Обидва одягнені в Схожі футболки білого кольору і посміхаються на камеру.

"Удома...",- багатозначно написала Катерина Осадча в соціальній мережі.

Відзначимо, що обоє з подружжя мають напружений робочий графік. Осадча після кількох днів Декрету продовжує вести шоу" Світське життя", а Юрій Горбунов - ведучий на"Танці з зірками".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину

.