Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина часто ділиться моментами особистого життя і щиро відповідає на всі питання підписників з приводу пологів, не боячись розповідати про свій досвід. Син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Віктор Павлік та Катя Репяхова, фото з instagram
Віктор Павлік та Катя Репяхова, фото з instagram

Свій новий пост молода мама присвятила місту, яке займає особливе місце в її серці - Одесі. Як розповіла дівчина, це місце викликає в ній теплі спогади та емоції, адже саме там Катерина проводила свій найкращий час у студентські роки, ще до заміжжя та народження сина.

На першому курсі вона відзначала свій день народження в Одесі, а на третьому приїжджала до хлопця на автобусі, який в цьому ж місті і закінчив з нею стосунки.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Нічним поїздом "туди-назад". На готель грошей не було", - поділилася дівчина.

Також, в Одесі Катерина зробила декілька концертів Віктору Павліку, будучи тоді ще його концертним директором.

"Сьогодні я живу в чудовому готелі і можу багато собі дозволити, але я все пам'ятаю... Як ти мене приймала, коли я могла мало", - зворушливо написала Катерина.

Нагадаємо, Катерина Репяхова вирушила в мандри з маленьким сином Віктора Павліка: "Об'їздили всю Україну"

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Репяхова похвалилася новими досягненнями 3-місячного сина: "Час дуже швидко летить"

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова вже планує збирати речі: "У будь-який момент...."