Антоніна Матвієнко показала, як відпочиває в басейні. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна намагається вести свій Instagram-блог, показуючи в фото і відеоформаті цікаві моменти її життя. На її Instagram підписано дев'яносто дві тисячі передплатників, які активно коментують кожен її пост.

21 вересня співачка опублікувала фотографію в сторіз соціальної мережі. Вона показала, як проводить вільний час без чоловіка. Жінка постала в басейні. Як відомо, сорокарічна Антоніна Матвієнко виглядає набагато молодше своїх років завдяки регулярним фізичним вправам в спортзалі або басейні.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як відомо, Антоніна Матвієнко протягом п'яти років у шлюбі з Арсеном Мірзояном. Артисти зіграли весілля 15 Червня 2017 року в Таїланді, і на заході були присутні приблизно 60 гостей.

Нагадавши, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.