Instagram-блогерка Саша Пустовіт (Саша Бо), яка в інтерв'ю з телеведучою Машею Єфросиніною зізналася, що все її життя – тільки красива картинка, і подала на розлучення з чоловіком-блогером, продовжує словесну суперечку зі скандальним чоловіком.

Сім'я блогерів кілька років показувала українцям ідеальну картинку в Instagram, яка виявилася брехнею.

Інтерв'ю Саші Маші Єфросиніній

Все почалося з того, що 26-річна Пустовіт нібито відверто розповіла Єфросиніній про неідеального чоловіка, хейтерів і бажання розлучитися. Саша говорила, що все стало складно дуже давно – постійні сварки, скандали. Але вона весь час себе заспокоювала, знаходила чоловікові виправдання, мовляв, все це дрібниці. Але після восьмої спроби піти від нього вона зрозуміла, що більше не може так жити.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Дівчина в інтерв'ю наговорила багато такого, що виставило її чоловіка в самому негативному світлі, і той образився.

Інтерв'ю Ігоря Славі Дьоміну

У відповідь 31-річний Ігор Пустовіт у двогодинному інтерв'ю також прокоментував своє розлучення. Він заявив, що через булімію у його дружини проблеми з психікою; що він боїться за дітей, на яких вона зривається.

Ігор Пустовіт, instagram.com/pustovit
Ігор Пустовіт, instagram.com/pustovit

Чоловік також стверджує, що подружній с*кс доводилося випрошувати; про «відро замість в*гіни говорив не просто так, а у відповідь на маленький чл*н; дружина ображала його пупок і лобок; а рішення про аборт через туберкульоз обговорювали разом».

Крім того, блогер заявив, що "вона дура" все перекрутила; свинею невдячною він назвав її тому, що нібито «так і є».

Ігор Пустовіт ображений на дружину, тому що»допомагав їй розкрутитися в інсті і заслуговує на частину грошей". Він додав, що брудну білизну сім'ї виніс на загальний огляд, щоб підписники вплинули на Сашу і вона почала лікуватися від булімії.

Зараз у Ігоря нові стосунки, і в бік його дівчини ллється багато бруду.

"Отвєточка" від Саші Бо

На цьому скандал не закінчився. Після нападок з боку вже колишнього чоловіка блогерка вирішила написати відповідь. Вона вважає, що чоловік помстився їй за відвертість, влаштувавши «ефектне шоу», і це був не чоловічий вчинок.

Скрін, Instagram Пустовіт
Скрін, Instagram Пустовіт

"Він обіцяв мені ефектне шоу - я його отримала. Я в розпачі прийшла на інтерв'ю, щоб відкрити свої болі і страхи, а деякі прийшов відмазатися, жорстоко помститися і прополоскати в лайні "кінченуі хвору колишню" і її батьків (як по-чоловічому). Я вірю, що в нашій країні буде набирати обертів інститут репутації і культура скасування. Тому що ці всі виправдання і нападки просто нікчемними. Ви все побачили самі. Хто і як себе вів. Ні, я не шкодую про те, що озвучила всього 5% трешу, який я пережила», - написала вона.

Саша також пообіцяла, що "другого інтерв'ю і роздування скандалу не буде", а відео і фото матеріали вона нібито передала до суду.

"Думаю, ви самі побачили підтвердження моїми словами. Весь цинізм і підлість у всій красі. Я більше не дам ображати себе і своїх рідних. І нехай він до кінця буде впевнений у моїй меркантильності", - резюмувала вона.

Нагадаємо, блогер Саша Пустовіт зізналася Ектору Хіменес-Браво, що обдурила Машу Єфросиніну: хотіла показати сімейну ідилію. Саша Пустовіт зізналася, що була не чесною з Машею Єфросиніною

Як повідомляв портал " Знай.ua", Максим Галкін заліз у кущі заради їхнього улюбленого з Аллою Пугачовою хобі. Максим Галкін похвалився урожаєм

Також " Знай.ua " писав, що 74-річна Софія Ротару повернула собі юність перед "новою хвилею": Алла Пугачова позаздрить. Софія Ротару несподівано помолодшала