Один з найпопулярніших українських акторів і зірка серіалу " Кріпосна" любить ділитися зі своїми підписниками гарячими публікаціями в Instagram.

Скріншот з Instagram

Тарасу Цимбалюку дісталася другорядна роль в серіалі "Кріпосна", але це не завадило стати йому головним секс-символом країни. Прихильниць Тараса не зупиняє навіть, що актор щасливий у шлюбі.

Скріншот з Instagram

Його обраницею стала тендітна світловолоса дівчина - Тіна. Познайомилася пара на зйомках кліпу Монатіка, так як обраниця Тараса працює візажисткою. Зустрічавшись 3 роки пара вирішила узаконити свої стосунки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Скріншот з Instagram

Після весілля, радості дівчини не було меж:

"Вийшла заміж за кращого хлопця на світі💙 03.07.2021 - рівно 3 роки нашим відносинам і відтепер також день нашого одруження 👰🏼🤵🏻 відзначили в колі найближчих і рідних, далеко від світського Києва. Мій коханий @taras.tsymbaliuk щаслива бути твоєю дружиною❤️великого плавання нашому кораблю під назвою "сім'я"! P. S. Тепер шансів назвати мене Тонею у недбайливих журналістів і випадкових знайомих не залишилося (через поєднання Антоненка Тіна я іноді виходила Тонею😏) прошу любити і жалувати Тіну Цимбалюк😛

", - повідомила дівчина в своєму Instagram.

Нагадаємо, що Тарас Цимбалюк перебував уже в шлюбі 5 років і розірвав сім'ю за своєю ініціативою.

Скріншот з Instagram

Тарас, вже не один раз, радував своїх фанатів гарними фотографіями свого тіла, особливо сталевим пресом, мужнімиами рук і стильними татуюваннями.

Фото Тараса преса

Але цього разу актор порадував усіх своєю шикарною голлівудською посмішкою. Деякі фоловери навіть почали порівнювати Тараса з відомим американським актором Джимом Керрі.

Скріншот з Instagram

Підписники не скупляться на хвалебні коментарі: "Обкладинка", " Круті фото", "Боллівуд".

Скріншот з Instagram
\

Скріншот з Instagram

Нагадаємо, що Аліна Гросу - як "бджілка" потрапила на сцену, садо-мазо вечірка і кабріолет в 12 років.

Також Знай.юа писав, що Лілія Ребрик назвала головні ознаки наближення зими: "Невідворотно...."