Відомий український музикант і лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який недавно просто шокував своїх прихильників заявою про розлучення зі своєю дружиною, а ще більше - народженням первістка, показав свої улюблені місця у Львові.

Відповідне відео з'явилося на сторінці Святослава Вакарчука в соцмережі Інстаграм. Артист влаштував прогулянку Львовом з програмою "Ранок з Україною", яка виходить на каналі "Україна".

"За пів години показав свої місця та розказав про їхню історію. Прийшли в улюблену кав'ярню, пригостив хлопців знаменитим галицьким сирником. Розказав про перше побачення, яке відбулося у стінах університету, щоб далеко не бігти:)", - написав він. Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk
Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Спершу Святослав Вакарчук прогулявся Вірменською вулицею, яку назвав знаковим місцем. Там розташований старовинний Вірменський кафедральний собор, що належить до Світової спадщини ЮНЕСКО.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він також пройшовся місцем, де протікає підземна річка Полтва, річище та притоки якої сховано в каналізаційний колектор.

Святослав Вакарчук називає Львів містом, яке завжди було центром культури науки мистецтва. Та попри те, що він позитивно ставиться до розвитку там туризму, все ж не хотів би, щоб Львів перетворився на "один великий генделик".

Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk
Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Артист також показав улюблену кав'ярню і десерт, який скуштувати можна лише у Львові. Як запевняє Вакарчук, такого сирника немає більше ніде і він завжди бере його з собою в Київ.

Святослав Вакарчук також зізнався, у якому місці відбулося його перше побачення у Львові. Як виявилося, все було дуже практично - він зустрівся і поспілкувався з дівчиною просто в аудиторії університету. Проте, відносини ці не були довгими, додає співак.

Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk
Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Нагадаємо, розлучений Святослав Вакарчук знайшов "кохання" в Карпатах: "Затоптали б гори". Святослав Вакарчук піднявся на Говерлу

Як повідомляв портал "Знай.ua", розлучений Святослав Вакарчук "застряг" між двома красунями, налякавши всіх до нестями: "Зараз серце зупиниться". Святослав Вакарчук показав, як відривається

Також "Знай.ua" писав, Святослав Вакарчук уперше став батьком: нова кохана народила сина. У музиканта народився син