Вікторія Булітко здавала кумедний образ. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Гумористка Вікторія Булітко має чимало шанувальників, тому вона намагається часто радувати їх новими фотографіями, відео або ж цікавими подробицями з особистого і творчого життя або в своєму Instagram, де за нею стежить більше 200 тисяч чоловік. Фолловери намагаються лайкати і коментувати кожен її пост.

25 вересня дівчина опублікувала відео, в якому вирішила втілитися в образ поетеси Вікторії Кукушкіної.

Образ "поетеса Кукушкіна"💃 💋. Веселої вам суботи 😉 😅 робити продовження ❓
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Жінка постала в образі п'яної поетеси, яка радує шанувальників іронічними романсами.

я водою їх поливаю, на ніч пледом вкриваю. Швидше ви ростите, мої маленькі тити
, - заспівала вона.

Після цього поетеса Кукушкіна спробувала виправдатися, зазначивши що дана композиція присвячена городу. І вона співає про Вишеньки.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.