Просто з Тайваню буквально "звалилися" на голову тривожні новини про пригоди молодої дівчини та її коханого. Справа в тому, що дівчина в напівоголеному вигляді випала з вікна і п'ятою точкою "присіла" на дах автомобіля. Інцидент стався в Тайбеї.

Про це стало відомо завдяки відео, яке з'явилося в мережі YouTube, а також повідомленнями місцевих журналістів.

Дівчина впала на авто, скріншот: YouTube
Дівчина впала на авто, скріншот: YouTube

За інформацією місцевих журналістів, ефектний політ стався під час любовних утіх дами з хлопцем — темпераментна дівчина з шортиками, які бовталися на одній нозі просто зісковзнула з підвіконня.

Через кілька хвилин з будинку вибіг її коханець і допоміг дамі серця злізти з розбитого авто.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Пізніше стало відомо, що бригада "швидкої допомоги" госпіталізувала "спекотну леді" з травмою спини.

Також варто нагадати нашим читачам, що надзвичайна подія сталася під Черніговом у місті Новгород-Сіверський. На перерві в гімназії №1 в кабінеті під номером, який має славу нещасливого числа – 13 стався обвал стелі, але найжахливіше, що така ситуація в цій школі трапляється вже не вперше, а втретє.

Раніше повідомляли, у Харкові вшанували пам'ять загиблих в авіакатастрофі АН-26 під Чугуєвом: квіти, сльози і сотні небайдужих.

Як повідомляв Знай.uа, з'їдають все, що знаходять і провокують аварії: дикі кабани заполонили місто, люди налякані.

Знай.uа писав, стеля, що впала в школі, могла поховати під собою дітей: батьки скандалять на всю Україну.