На сторінці в соцмережі Instagram відомої шведської моделі і блогерки Наташі Краун, яка може похвалитися надзвичайно пишними формами, регулярно з'являються нові відверті знімки і відео. Непідготовлених передплатників її зовнішній вигляд може злегка шокувати.

Цього разу пишнотіла красуня, за життям якої стежать майже два мільйони поціновувачів такого видовища, вирішила показати кілька хвилин зі свого ранкового тренування.

До честі Наташі Краун, вона продовжує займатися спортом, незважаючи на незручні імплантати, які вона вживила в свої сідниці заради ефектних форм.

"Morning stretching ... (Ранкова розтяжка...)", - підписала вона Відео, на якому намагається сісти на шпагат в напівпрозорих лосинах. До відомої любительки шпагатів, російської балерини Анастасії Волочкової шведської моделі, мабуть, ще далеко, але вона старається.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Більшість шанувальників Наташі захоплюються її нестандартними формами, проте є й ті, хто проти такого «бодіпозитива».

«Do you fart loud? (Ти голосно пукаешь?)",- жартома написав один з передплатників сторінки.

"Рід Рерра» Свинка Пеппа)", - жартує інший.

Нагадаємо, володарка найбільших сідниць у світі Наташа Краун вивалила свої принади: ледь помістилися на знімку. Принади моделі ледь помістилися на знімку.

Як повідомляв портал " Знай.ua", колишня Узєлкова Марина Боржемська захотіла різноманітності в житті: "нудне і прісне". Марині Боржемській набридло все нудне і прісне.

Також " Знай.ua" Анна Богдан пішла війною на Юлю "зайчика" після фальшивого весілля: "Говорила, що Міша сумний зі мною". Анна Богдан взялася за Юлю "зайчика" після її "весілля".